Wij zijn verheugd te vertellen dat wij dit jaar langs het hoofdveld van Oudenhoornse Voetbal Vereniging (OHVV) als bordsponsor zijn te vinden. Wij zijn enthousiast om de club hiermee te kunnen ondersteunen. 

Over OHVV

OHVV is een amateurvoetbalvereniging uit Oudenhoorn. De voetbalclub is in 1947 opgericht en speelt haar thuiswedstrijden op Sportpark OHVV aan de Eeweg in Oudenhoorn. De vereniging heeft meerdere teams welke uitkomen in de KNVB competitie. Waarvan het eerste elftal uitkomt in de Vierde klasse en ze hebben sinds dit jaar ook een meiden elftal.  

Carola van de Loosdrecht, medewerker UCT, is huisfotograaf van OHVV en maakt iedere wedstrijddag sportieve foto’s van de spelers.

Onze missie

Bij United Container Transport B.V. geloven we sterk in de kracht van gemeenschapssamenwerking en het ondersteunen van lokale initiatieven. Door OHVV te sponsoren, hopen we bij te dragen aan de ontwikkeling van talent, het stimuleren van gezonde concurrentie en het bevorderen van een actieve levensstijl in onze gemeenschap.

Door de steun van o.a. bordsponsoren kan OHVV blijven groeien en bloeien. Dit betekent meer kansen voor spelers om hun vaardigheden te ontwikkelen, meer spannende wedstrijden en evenementen, en een sterke gemeenschap die samenkomt om hun lokale voetbalhelden te ondersteunen.

Samen gaan we voor succes op en buiten het veld!

Oudenhoornse Voetbalvereniging (OHVV)

Eeweg 31, 3227 AH Oudenhoorn

Website OHVV