Gevaarlijke stoffen containers (ADR)

Het veilige en professionele transporteren van gevaarlijke stoffen containers (ADR) staat bij ons centraal, waarbij kwaliteit voorop staat. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid volgens de meest recente ADR-richtlijnen en beschikken over alle benodigde certificaten.

Het materieel dat wordt ingezet voor het transport van gevaarlijke stoffen containers voldoet aan alle vereiste technische normen. Onze vrachtauto’s, persoonlijke beschermingsmiddelen en brandblussers worden jaarlijks zorgvuldig gecontroleerd en gekeurd.

Bovendien beschikken wij over de expertise van een veiligheidsadviseur, waardoor wij snel kunnen schakelen en deskundig advies kunnen verstrekken over de juiste regelgeving en toepassingen. U kunt vertrouwen op onze toewijding aan veiligheid en de strikte naleving van alle voorschriften bij het transport van gevaarlijke stoffen containers.

“Zeer tevreden over het transport van onze ADR-container. Het veilig vervoeren van dergelijke ladingen is van het grootste belang, UCT heeft zich bewezen als een betrouwbare partner. Een aanrader voor bedrijven die gevaarlijke goederen vervoeren en op zoek zijn naar een betrouwbare transportpartner”.