Onze specialisatie

Zeecontainertransport

Bij UCT zijn we gespecialiseerd in het veilig en efficiënt vervoeren van zeecontainers, ongeacht hun inhoud of afmetingen. Ons ervaren team staat klaar om uw lading met de grootste zorg en precisie te behandelen, waarbij wij streven naar een naadloze logistieke ervaring voor onze klanten.

Diensten

United Container Transport B.V.

Al meer dan twee decennia is United Container Transport B.V. (UCT) toonaangevend in het transporteren van diverse soorten deep-sea zeecontainers over de weg. Vanuit onze centrale locatie in Spijkenisse, vlakbij de haven van Rotterdam zijn we een betrouwbare partner voor dagelijkse nationale en internationale transporten vanuit de belangrijkste zeehavens naar diverse bestemmingen door heel Europa.

Maatwerk oplossingen

Van A tot Z

Bij UCT begrijpen we dat elk transport uniek is en zijn eigen uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke wensen en eisen van uw lading en bestemming. Of het nu gaat om temperatuur gecontroleerde goederen, gevaarlijke stoffen of projectladingen, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Transport

Nationaal en Internationaal

Of het nu gaat om binnenlands transport binnen Nederland of grensoverschrijdend transport door heel Europa, UCT staat garant voor tijdige en betrouwbare diensten. We onderhouden sterkte relaties met terminals/depots, rederijen, expediteurs en andere partijen binnen de haven, waardoor we in staat zijn om snel en flexibel te reageren op de behoeften van onze klanten.

Transport diensten van

United Container Transport B.V.

Zeecontainer Transport

Wij zijn gespecialiseerd in het wegtransport van zeecontainers van alle type en soorten. Wij zorgen voor een betrouwbare en efficiënte verplaatsing van uw lading, ongeacht de bestemming binnen Europa. 

Reefer Transport

Temperatuur gevoelige goederen kunnen wij geconditioneerd vervoeren met een reefer-container. Het materieel waarmee dit transport wordt uitgevoerd kunnen wij voorzien van een gen-set, waarmee de reefer-container wordt voorzien van stroom onderweg.

Gevaarlijke stoffen Transport (ADR)

Containers met gevaarlijke stoffen (ADR) kunnen wij professioneel transporteren waarbij kwaliteit bij ons voorop staat. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid volgens de meest recente ADR-richtlijnen en beschikken over alle benodigde certificaten.

Side-loader

Heeft u behoefte aan het langdurig op locatie houden van een container? Of beschikt u niet over de benodigde faciliteiten om een container die op een chassis staat direct te laden en/of lossen? Hiervoor kunnen wij de container met een speciale zijkraan voor u op locatie leveren. 

Kiepen

Voor het lossen van bulkgoederen en/of los gestorte goederen bieden wij de dienstverlening aan met behulp van een kip-chassis. Bij los gestorte goederen, zoals schroot en banden, komt dit chassis goed van pas.

Tank containers

Wij bieden uitgebreide diensten voor het transport van zowel lege als volle ISO-tanks, met een specifieke focus op niet-gevaarlijke vloeistoffen.

Shunts

Heeft u een situatie waarin een container staat opgeslagen op een terminal/depot, maar het vertrek van de boot is een andere terminal/depot? Of heeft u een aflopende huurperiode voor een container en moet deze tijdig worden ingeleverd op een terminal/depot? Of wellicht heeft u nieuwe containers die naar uw specifieke locatie moeten worden getransporteerd?

Wat uw logistieke uitdaging ook is, wij kunnen binnen enkele dagen de benodigde actie ondernemen om de containers voor u over te rijden naar de juiste bestemming.

Contact

Weet u niet welke diensten u nodig heeft? Neem dan gerust contact op met onze specialisten zij helpen u graag verder. 

Overige diensten van

United Container Transport B.V.

Extra services

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het transporteren van zeecontainers. Wij kunnen namelijk ook andere diensten voor u verzorgen: 

Het materiaal

Met ons uitgebreide wagenpark en multifunctioneel chassis zijn wij bereid om een breed scala aan transportdiensten aan te bieden. 

Al 20 jaar is UCT een begrip in de Rotterdamse haven! Wij regelen graag alles voor u van A tot Z met het transport en de bijkomende diensten.