Onze vacatures

Werken bij United Container Transport B.V.

Welkom bij de vacaturepagina van United Container Transport B.V.. Wij zijn verheugd dat je geïnteresseerd bent in het verkennen van jou carrièremogelijkheden bij ons bedrijf. Hieronder vind je een overzicht van de huidige vacatures waarvoor we nieuwe collega’s zoeken. 

Waarom

Werken bij United Container Transport B.V.?

Bij United Container Transport B.V., beter bekend als UCT, hechten we als familiebedrijf veel waarde aan het familiegevoel. Ons bedrijf is meer dan alleen een werkplek. Met onze medewerkers vormen we een hecht team waarin individuele groei, innovatie en samenwerking centraal staan. Ons doel is niet alleen om succesvol te zijn als bedrijf, maar ook om een omgeving te creëren waarin elke medewerker zich goed voelt en het beste uit zichzelf kan halen.

Ondanks ons relatief kleine team op kantoor, met slechts 8 medewerkers, hebben we ons weten te profileren als een van de grotere bevrachters in de Rotterdamse haven. Het fundament van ons succes ligt dan ook in de diensten maar ook in de toewijding van onze medewerkers. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een hoog niveau van service en betrokkenheid, waardoor wij een betrouwbare partner zijn. 

Als je op zoek bent naar een werkplek waar je niet alleen een baan hebt, maar waar je deel uitmaakt van iets groters, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat, bij UCT krijg je de kans om te groeien, te leren en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We geloven in het stimuleren van persoonlijke groei en het bieden van kansen voor iedereen die bereid is zich in te zetten en bij te dragen aan ons gezamenlijke succes.

Dus wie weet verwelkomen we jou binnenkort in ons familiebedrijf. Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons dynamische team en te werken aan een veelbelovende toekomst samen!

Open solliciatie?

Staat jou droombaan er niet tussen?
Stuur ons een open sollicitatie! 

Openstaande vacatures

Kom werken bij United Container Transport B.V.

Transportplanner zeecontainer

Fulltime - Transportplanner - Zeecontainers - Spijkenisse

Heb jij een goede geografische kennis van Nederland? Kun je snel schakelen en het overzicht behouden om dagelijks een efficiënte planning te maken van alle zeecontainertransporten? Ontdek onze vacature en wordt een essentieel onderdeel van ons team. 

Assistent transportplanner zeecontainer

Fulltime - assistent transportplanner - Zeecontainers - Spijkenisse

Ben jij klaar voor een uitdagende rol als Assistent Transportplanner, met volop mogelijkheden om door te groeien naar Transportplanner? Ontdek onze vacature en wordt een essentieel onderdeel van ons team. 

Junior assistent transportplanner zeecontainer

Fulltime - Junior assistent - Zeecontainers - Spijkenisse

Voel je je thuis in de logistiek? Ben jij een echte regelaar en wil je het vak van transportplanner echt leren? Ontdek onze vacature en wordt een essentieel onderdeel van ons team. 

Charter zeecontainers

Zeecontainers - Nationaal en internationaal - Transport

Ben je een charter en op zoek naar een nieuwe opdrachtgever in de zeecontainers? Ontdek onze vacature en wordt onderdeel van onze dagelijkse transportplanning. 

“United Container Transport heeft een plezierige werkomgeving met een collegiale informele sfeer”