Over ons

De specialist in zeecontainertransport

Al 20 jaar is United Container Transport B.V. (UCT) een begrip in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten. Wij zijn gespecialiseerd in het nationaal en internationaal zeecontainertransport. Met een uitgebreid wagenpark en bijkomende diensten kunnen wij een complete dienstverlening van A tot Z bieden. Hierdoor spelen wij een cruciale rol in de logistieke keten. 

Het onstaan

Twee decennia vol containeravontuur

Het ontstaan van United Container Transport B.V. (UCT) vindt zijn oorsprong in de ambitie van William van Beers en Erwin Deiman. Na jarenlange ervaring in de Rotterdamse haven was deze ondernemende stap het begin van UCT. We groeiden snel uit tot meer dan alleen een bedrijf – het werd een avontuur. Van kistjesbureaus en gedeelde telefoons naar een dynamisch familiebedrijf, UCT blijft trouw aan zijn roots terwijl we voortdurend evolueert in de wereld van containertransport.

Ons team

Samen sterk naar resultaat

Succesvolle resultaten worden behaald dankzij deskundig en gemotiveerde medewerkers. Ons team bestaat uit enthousiaste vakbekwame medewerkers die zich dankzij hun persoonlijke aanpak en denkwijze voortdurend inzetten om de beste service te bieden aan iedereen die met ons samenwerkt.

“Het team van United Container Transport B.V. bestaat uit mensen die denken in oplossingen. En kansen zien waar een ander die laat liggen en hierdoor net een stapje verder zetten”.

Onze diensten

Van A tot Z: Uw lading is onze zorg 

Al twee decennia lang is United Container Transport B.V. (UCT) dé specialist in het vervoeren van diverse soorten deep-sea zeecontainers over de weg.  Vanuit onze locatie in Spijkenisse verzorgen wij dagelijks nationale en internationale transporten vanuit grote zeehavens naar diverse bestemmingen in heel Europa. Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het transporteren van zeecontainers. Uw lading is onze zorg, daarom regelen wij alles voor u van A tot Z.

Onze visie en missie

Geen woorden maar daden

Bij United Container Transport B.V. (UCT) streven we naar een toonaangevende positie door innovatieve logistieke transportoplossingen te bieden, waarbij we continue met onze klanten meedenken. Ons doel is niet om het grootste bevrachtingskantoor in de Rotterdamse haven te zijn, maar wel het kantoor waar kwaliteit en service de norm overstijgen. We geloven in buitengewone aandacht voor klanten en hun specifieke behoeften.

Met een persoonlijke aanpak en Rotterdamse werkmentaliteit zorgen we voor soepel en flexibel containertransport. Eerlijkheid, betrouwbaarheid en transparantie zijn onze kernwaarden, en we streven ernaar échte meerwaarde te bieden aan onze klanten met praktische oplossingen en heldere communicatie.

0
Wagens
0
Kantoor medewerkers
0
Containers in 2022