Over UCT

Na ruim 20 jaar kunnen we wel stellen dat United Container Transport B.V. een begrip is in de Rotterdamse haven. Bijna iedere weg in Nederland maar ook ver daar buiten hebben onze vrachtwagens de afgelopen jaren wel gezien. Wij weten als geen ander wat er allemaal bij het plannen en uitvoeren van zeecontainer transporten komt kijken. Maar onze dienstverlening gaat verder zodat wij alles van A tot Z voor u kunnen regelen.

VISIE

Door logistieke transportoplossingen te bieden streven wij en naar om binnen het marktsegment toonaangevend te zijn. Dit doen wij door voortdurend met onze klanten mee te denken. Onze dienstverlening wordt aangepast op de wensen en behoefte van onze klanten, wat de kwaliteit en dienstverlening continue verbeterd. Onze missie is niet om het grootste bevrachtingskantoor van de Rotterdamse haven te worden maar wel het bevrachtingskantoor waarbij de kwaliteit en service ver boven de bedrijfstak uitsteekt. 

MISSIE

Als bevrachtingskantoor bieden wij verschillende diensten aan voor het zo efficiënt en flexibel mogelijk transporteren van zeecontainers over de weg. De persoonlijke aanpak én de typisch Rotterdamse “niet lullen, maar poetsen” uitspraak is de regel en mentaliteit van ons bedrijf. Daarnaast hebben wij eerlijkheid, betrouwbaar en transparantie hoog in het vaandel staan. Onze missie is om door het bieden van onze diensten als one-stop-shop bevrachtingskantoor écht van meerwaarde te zijn voor onze klanten.

0
Wagens
0
Kantoor medewerkers
0
Containers in 2022

Bent u opzoek naar een betrouwbare allround transportpartner?

MEER OVER UCT