Reefer / Genset transport

Sommige goederen zijn temperatuur gevoelig en dienen geconditioneerd vervoerd te worden. Hierbij kan worden gedacht aan levensmiddelen, medicijnen en andere bederfelijke goederen. Deze goederen transporteren wij met een reefer-container. 

Het materieel waarmee dit transport wordt uitgevoerd kunnen wij voorzien van een gen-set. Een zogenoemde generator set waarmee de reefer-container wordt voorzien van stroom onderweg. Hiermee kan de koel-/verwarmingsfunctie van de container worden geactiveerd en worden de temperatuurgevoelige goederen met een gecontroleerde atmosfeer vervoerd zonder verlies van de kwaliteit.

“Uiterst tevreden met de service van UCT. Onze goederen vereisten last-minute strikte temperatuurbeheersing. Hierdoor moesten we snel schakelen maar UCT heeft hier aan al onze verwachtingen voldaan. De communicatie was transparant en tijdig, waardoor we te allen tijde op de hoogte waren van de status van onze container. En de container arriveerde in optimale conditie. We raden UCT ten zeerste aan aan andere bedrijven”.