OVERIGE DIENSTEN

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het transporteren van zeecontainers. Wij kunnen namelijk ook andere diensten voor u verzorgen: 

Administratie

Naast het correct en juist uitvoeren van het transport hoort ook een juiste administratieve behandeling en afhandeling. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde computersystemen en deskundig personeel waardoor wij op een correcte en zorgvuldige manier uw opdrachten kunnen uitvoeren en afhandelen. Ook kunnen wij u een up-to-date overzicht geven van uw opdracht.

Gasmeten

Heeft u containers binnenkomend in Rotterdam en wilt u deze laten gasmeten en/of ventileren? Wij kunnen dit voor u verzorgen bij één van onze partners en voorzien u direct na iedere meting van een gasmeetrapportage, zo bent u direct op de hoogte en kunt u uw containers veilig vervoeren.

Fysieke weging / VGM

Met het inbrengen van de wereldwijde weegplicht is de verlader of expediteur verplicht voor het opgeven van het juiste gewicht van de container aan de cargodoor. Dit kan doormiddel van het uitvoeren van een fysieke weging, de zogenoemde VGM. Wij kunnen dit voor u verzorgen en voorzien u direct na de weging van een officiële digitale weegbon.

Douane

Voor zowel het importeren als exporteren van goederen van binnen en buiten Europa is een juiste elektronische douane afhandeling vereist. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met gerespecteerde douane-agentschappen die u hiermee kunnen begeleiden.

Automatisering

Onze chauffeurs zijn voorzien van een UCT APP waardoor wij via track-and-trace efficiënt kunnen plannen. De UCT APP is ook voorzien van een functie om direct documenten te versturen en/of uploaden. Hierdoor is het mogelijk om op ieder moment een up-to-date overzicht te geven betreft de opdracht, waardoor u uw klant ook direct kan informeren met alle bijhorende gegevens en documentatie.

Opslag

Heeft u een container die geladen moet worden maar nog niet mag ingeleverd worden op de terminal? Of staat uw container te lang op de terminal voordat u mag lossen? Of iets anders waardoor u een tijdelijke opslag zoekt? Wij kunnen uw lege en/of volle containers tijdelijk in opslag zetten.

Inkoop / huren containers

Bent u op zoek naar containers om te kopen en/of te huren? Door onze jarenlange locatie tussen de containerhandelaren kunnen wij snel handelen als tussenpersoon met één van onze partners als u opzoek bent. Onze partners kunnen een breed assortiment aan containers leveren voor iedere branche. En zijn instaat om verschillende type containers uit voorraad te leveren.

Reparatie

Schade aan een container? In veel gevallen kan deze door een reparatie weer snel opnieuw worden ingezet. Ook dit kunnen wij voor uw verzorgen bij één van onze partners en voorzien het gehele reparatieproces voor u!

Door deze extra diensten die wij u kunnen aanbieden doen wij ons uiterste best alles van A tot Z voor u te regelen. De klant is bij ons koning en hiermee kunt u hopelijk met een tevreden gevoel terugkijken op onze samenwerking.