Tank Transport

Een ISO-tank, kort voor International Organization for Standardization-tank, vertegenwoordigt een gespecialiseerde vorm van tankcontainer die specifiek is ontworpen voor het veilige transport en de opslag van diverse vloeistoffen. Het unieke aan ISO-tanks is dat ze voldoen aan strenge internationale normen die een gestandaardiseerde compatibiliteit garanderen. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor modaal transport, zoals over zee of over de weg, maar ook voor intermodaal vervoer, waarbij verschillende vervoersmodaliteiten zoals schip, trein en vrachtwagen naadloos worden gecombineerd.

Wij bieden uitgebreide diensten voor het transport van zowel lege als volle ISO-tanks, met een specifieke focus op niet-gevaarlijke vloeistoffen. Onze toegewijde aanpak zorgt ervoor dat uw ISO-tanks efficiënt en veilig worden behandeld, waarbij we strikte protocollen volgen om aan alle transportvereisten te voldoen. Of het nu gaat om het vervoer over land, over zee of een combinatie van beide, wij staan garant voor betrouwbare logistieke oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. Vertrouw op ons vakmanschap en ervaring om uw ISO-tanktransport soepel en probleemloos te laten verlopen.

“UCT verzorgt al jaren het transport van onze binnenkomende nieuwbouw tanks. Ze verzorgen niet alleen het transport voor ons maar ze nemen ook het gehele proces met de rederij voor ons uit handen. De communicatie was direct duidelijk en proactief, wat ons geruststelde om het hele proces aan hun over te dragen. Wij kunnen UCT zeker aanraden aan andere partijen!”