Vanaf onze locatie in Spijkenisse verzorgen wij dagelijks Nationale- en Internationale transporten vanuit de grote zeehavens naar diverse bestemmingen in geheel Europa.

UCT is voornamelijk gespecialiseerd in het transport van alle typen zeecontainers over de weg. Maar door de jaren heen hebben wij ook geruime ervaring op gedaan in het transporten van lege en/of volle tankcontainers, trailers etc. U kunt bij ons terecht voor het vervoer van verschillende transporten, zoals:

  • Zeecontainervervoer
  • Speciale ladingen
  • Geconditioneerd vervoer
  • Gevaarlijke lading
  • Tank vervoer (gevaarlijk en/of ongevaarlijk)
  • Overrijders tussen terminals

Zeecontainer vervoer

Dagelijks komen en gaan er verschillende schepen met grote aantallen zeecontainers in de havens van o.a. Rotterdam en Antwerpen. Maar ook via het intermodale vervoer per binnenvaart of trein komt en gaan de zeecontainers. Een groot gedeelte van deze containers wordt per vrachtauto getransporteerd naar diverse bestemmingen in geheel Europa.

United Container Transport B.V. is gespecialiseerd in het transport van alle type zeecontainers over de weg. Dagelijks verzorgen wij transporten voor verschillende verladers, expediteurs, rederijen en logistieke dienstverleners. Hierdoor zijn wij een belangrijke betrouwbare tussenschakel om de goederen zo snel en flexibel mogelijk naar hun eindbestemming te brengen.

Speciale lading

Onder speciale ladingen verstaan wij goederen die met andere omstandigheden en/of wensen moeten worden getransporteerd.

Side-loader

Maar ook het op de grond plaatsen van containers op locatie kunnen wij aanbieden doormiddel van een side-loader. Dit is een wagen met een kraan die de container naast het chassis op locatie kan plaatsen. Dit is een ideale oplossing wanneer u geen faciliteiten heeft om de container te laden en/of lossen wat op een chassis staat of wanneer u langere tijd de container nodig heeft. Gewichten tot 33.000 KG zijn voor ons geen enkel probleem.

Kiepen

Het lossen van bulkgoederen en/of los gestorte goederen kunnen wij voor u verzorgen met onze kiep-combinatie. Deze combinatie maakt het mogelijk om de container te kiepen in een hoek van 45 graden waardoor de goederen uit de container kunnen glijden.

Overbreedte en/of -hoogte transport

Hierbij kan o.a. worden gedacht aan goederen die met overbreedte en/of -hoogte getransporteerd moeten worden. Indien genoodzaakt kunnen wij hiervoor speciaal materieel regelen.

Afvalstoffen

Het vervoer van afvalstoffen kunnen wij verzorgen hiervoor zijn wij in het bezig van de benodigde VIHB-certificaten. Al deze transporten worden op professionele wijze begeleid, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de lading veilig wordt vervoerd.

Voor alle speciale transporten beschikken de chauffeurs en indien nodig de voertuigen over de vereiste vergunningen en juiste materieel.

Geconditioneerd vervoer

Temperatuur gevoelige goederen kunnen wij transporteren met een reefer-container. Wij kunnen het materieel waarmee dit transport wordt uitgevoerd voorzien van een genset. Hiermee worden de temperatuurgevoelige goederen met een gecontroleerde atmosfeer vervoerd, zonder verlies van de kwaliteit van de goederen.

Gevaarlijke stoffen

Het transport van gevaarlijke stoffen van zeecontainers (ADR) dient veilig en vakkundig met kwaliteit voorop te worden uitgevoerd. Onze chauffeurs zijn hiervoor speciaal opgeleid volgens de laatste richtlijnen van het ADR en beschikken over de nodige certificaten.

Ook het materiaal waarmee wij de transporten uitvoeren zijn voorzien van alle technische uitrustingen die verplicht zijn en deze worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

United Container Transport B.V. beschikt over een veiligheidsadviseur waardoor wij kunnen schakelen en adviseren over de juiste regels en toepassingen.

 

Uw speciale, geconditioneerde, gevaarlijke of gewone goederen zijn bij ons in veilige handen en worden volgens de regels vervoerd.

Niets is voor ons onmogelijk dus mocht u vragen hebben over het transport staan wij u graag te woord!