Het team

Wij zijn een service bewust transportbedrijf waar kwaliteit en een persoonlijke benadering als vanzelfsprekend worden gezien. Ons team bestaat uit vakgerichte medewerkers die zich continu inspannen om de beste service aan eenieder te verlenen. Gezamenlijk denken wij niet in problemen, maar in oplossingen.

Directie

William van Beers

Eigenaar

Klik om het profiel te bekijken

William is de eigenaar en het gezicht van United Container Transport B.V.

Gedurende zijn loopbaan heeft hij jarenlange ervaring op gedaan binnen de transportwereld. Waar hij ooit zelf begonnen is op de vrachtwagen zit hij inmiddels al meer dan 28 jaar aan de andere kant op kantoor. Hierdoor kent hij alle kanten van het transport.

Zijn passie binnen het bedrijf ligt vooral bij de sales van het bedrijf maar hij biedt graag de helpende hand aan eenieder en kruipt zelfs als het moet nog zelf achter het stuur.

Laura van Beers

Mede-eigenaar

Klik om het profiel te bekijken

Laura is al 10 jaar werkzaam bij UCT en zorgt ervoor dat alles administratief en organisatorisch binnen het bedrijf op rolletjes loopt. Hiernaast is zij de rechterhand van William en assisteert ook de planning waar nodig. Een echte duizendpoot dus.

Per maart 2022 is Laura mede-eigenaar van UCT. Haar visie is om samen met het team United Container Transport B.V. verder te ontwikkelen en om uiteindelijk de complete werkzaamheden van William over te nemen.

Management

Erwin Deiman

Operationeel manager

Klik om het profiel te bekijken

Erwin heeft samen met William United Container Transport B.V. in 2003 opgericht. Nadat Erwin in 2009 een stap terug heeft gedaan binnen het organisatie is hij als operationeel manager werkzaam gegaan. Door zijn jarenlange ervaring binnen de transportwereld heeft hij veel kennis verkregen en kan hij binnen het bedrijf in alles assisteren.

Planning

Edwin Weidijk

Planner

Klik om het profiel te bekijken

Edwin is al sinds 2004 werkzaam voor United Container Transport B.V. Doordat hij inmiddels al geruime tijd in dienst is heeft hij geruime ervaring in het zo efficiënt mogelijk plannen van transporten.

Edwin is ook de contactpersoon voor onze charters.

Richard Deiman

Planner

Klik om het profiel te bekijken

Richard is sinds 2021 werkzaam voor United Container Transport B.V., hiervoor heeft hij al jarenlang geruime ervaring op gedaan binnen de transportwereld. Hij versterkt ons plannersteam om elke dag een zo efficiënt en optimale planning neer te zetten.

Andries Boeren

Planner

Klik om het profiel te bekijken

Andries is sinds 2020 werkzaam voor United Container Transport B.V. Hiervoor heeft hij 10 jaar lang op de vrachtwagen gereden waarvan meerdere jaren voor UCT als chauffeur. Andries gebruikt zijn geruime ervaring als chauffeur om het plannersteam te versterken en iedere dag zo efficiënt mogelijke te plannen.

Administratie

Carola van de Loosdrecht

Administratief medewerkster

Klik om het profiel te bekijken

Carola is sinds 2021 werkzaam bij United Container Transport B.V., hiervoor heeft zij al geruime ervaring op gedaan als customer medewerkster binnen de logistiek. Carola verwerkt de binnenkomende transportopdrachten en de bijkomende administratieve werkzaamheden.

Astrid van Beers

HR

Klik om het profiel te bekijken

Astrid zorgt dat alles organisatorisch binnen het bedrijf op rolletjes loopt. Ook is zij verantwoordelijk voor alle HR-zaken van het kantoorpersoneel. Medewerkers maar ook de directie kunnen bij haar terecht betreft vragen over bijvoorbeeld contracten of verzuim.

Chauffeurs

Chauffeur

Klik om het profiel te bekijken

Wij werken samen met Nederlands en/of Engelstalige charters welke gescreend zijn en waarmee wij contractuele afspraken hebben voordat zij transporten in naam van ons mogen uitvoeren. Deze charters zijn kleine en middelgrote zelfstandige ondernemingen die de werkzaamheden in het beroepsgoederenvervoer als geen ander verstaan.

Ook zij hebben net als ons de naam “service” en “kwaliteit” hoog in het vaandel staan.

“Het team van United Container Transport B.V. bestaat uit mensen die denken in oplossingen. En kansen zien waar een ander die laat liggen en hierdoor net een stapje verderzetten”.