Een grote mijlpaal voor United Container Transport B.V.

Per 03-03-2022 is Laura van Beers officieel aandeelhoudster van United Container Transport B.V.

10 jaar geleden kwam Laura eerst als bijbaan en na de afronding van haar opleiding officieel in dienst van UCT. Hierdoor werd UCT onder leiding van William van Beers doorgezet als familiebedrijf.

Samen zullen zij het bedrijf voortzetten met het vaste team van medewerkers waarbij de jarenlange ervaring van William gecombineerd zal worden met de nieuwe inzichten van Laura.

‘Ik ben erg trots op dit moment dat ik samen met mijn vader United Container Transport B.V. kan voortzetten. En natuurlijk dat ik de afgelopen jaren de kans van hem maar het gehele team heb gekregen om mij verder te ontwikkelen. Ik kijk er heel erg naar uit om wat wij de afgelopen jaren met het team bereikt hebben voor te zetten. Ook wil ik Sander Van Oudheusden bedanken voor de begeleiding in dit proces’ aldus Laura.