Algemene voorwaarden

United Container Transport B.V.

Welkom bij onze Algemene Voorwaarden. Door zaken te doen met United Container Transport B.V. gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Lees ze alstublieft zorgvuldig door voordat u onze diensten gebruikt. 

Algemene voorwaarden tot en met 30 april 2024

Op al onze werkzaamheden betreffende vervoer over de weg zijn van toepassing de Algemene Vervoerscondities (AVC) steeds zoals de laatst gedeponeerde versie ter griffie van de rechtbank te Amsterdam en Rotterdam. Grensoverschrijdend wegvervoer geschiedt conform het CMR Verdrag en in aanvulling daarop vernoemde AVC. Alle geschillen die voortvloeien uit of samenhangen met (de) tussen partijen gesloten overeenkomst(en) worden beslecht door de bevoegde rechter te Rotterdam. Nederlands recht is van toepassing. 

De voorwaarden zijn aan u voor of bij het sluiten van de overeenkomst ter hand gesteld en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden. Deze kunt u ook hieronder lezen en downloaden.

Wijziging

Algemene voorwaarden vanaf 1 mei 2024

Graag willen wij u op de hoogte brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen United Container Transport B.V. (UCT). Met ingang van 1 mei 2024 zal UCT optreden als expediteur voor zowel nationaal als internationaal vervoer. Deze verandering komt voort uit een recente evaluatie van onze activiteiten, uitgevoerd door experts. Waar UCT bij haar oprichting in 2003 werd beschouwd als vervoerder, is na 21 jaar geconstateerd dat ons bedrijf beter functioneert als expediteur. Met deze transitie gaat ook een aanpassing in onze Algemene Voorwaarden gepaard. U vindt de nieuwe algemene voorwaarden hieronder.

 Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de Nederlandse Expeditie voorwaarden, inclusief de arbitrageclausule, gedeponeerd door Fenex ter griffie(s) van de Arrondissementsrechtbank(en) te Amsterdam en Rotterdam, laatste versie. Nederlands recht is van toepassing. Vorderingen die United Container Transport B.V. op grond van art. 23 lid 1 Nederlandse Expeditie voorwaarden voor de rechter mag brengen, worden uitsluitend beslecht door de bevoegde Nederlandse rechter in de vestigingsplaats van United Container Transport B.V.

De voorwaarden zijn aan u voor of bij het sluiten van de overeenkomst ter hand gesteld en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden. Deze kunt u ook hieronder lezen en downloaden

Let op: onze voorwaarden zijn PDF-bestanden. De Adobe PDF-reader kunt u hier downloaden.