Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het transport van zeecontainers. Wij kunnen namelijk ook andere diensten voor u verzorgen:

Administratie

Naast het correct en juist uitvoeren van het transport hoort ook een juiste administratieve behandeling en afhandeling. Hiervoor beschikken wij over geavanceerde computersystemen, opgeleid en deskundig personeel waardoor wij op een correcte en zorgvuldige manier uw opdrachten kunnen uitvoeren en afhandelen. Ook kunnen wij u een up-to-date overzicht geven van uw opdracht.

Automatisering

Doordat onze chauffeurs voorzien zijn van een UCT APP weten wij waar onze chauffeurs zich bevinden en kunnen wij efficiënt plannen. Ook kunnen wij u op ieder moment een up-to-date overzicht geven betreft het transport wat wij voor uw uitvoeren. Onze APP is voorzien van een functie waardoor chauffeurs direct alle documenten naar ons kunnen versturen, hierdoor kunt u uw klant direct informeren met alle bijhorende gegevens en documentatie.

Douane

Voor zowel het importeren als exporteren van goederen van binnen en buiten Europa is een juiste elektronische douane afhandeling vereist. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met gerespecteerde douane-agentschappen die u hiermee kunnen begeleiden.

Gasmeten

Heeft u containers binnenkomend in Rotterdam en wilt u deze laten gasmeten en/of ventileren? Wij kunnen dit voor u verzorgen bij één van onze partners en voorzien u direct na iedere meting van een gasmeetrapportage, zo bent u direct op de hoogte en kunt u uw containers veilig vervoeren.

Wegen / VGM

Met het inbrengen van de Internationale Maritime Organization (IMO) richtlijn is de verlader verplicht om elke volle export container zending te laten wegen, de zogenoemde VGM. Zodra de container niet over dit VGM-bewijs beschikt wordt de container door de rederij geweigerd om aan boord van hun schepen te worden geladen. Doormiddel van een VGM-wegen na het laden uit te voeren kunnen wij dit voor uw voorkomen. Na de weging krijgt u digitaal een weeg bon van ons welke u aan de rederij kan afgeven.

Opslag

Heeft u een container die geladen moet worden maar nog niet mag ingeleverd worden op de terminal vanwege de cargo opening? Of iets anders waardoor u een tijdelijke opslag zoekt? Wij kunnen uw lege en/of volle containers in opslag zetten.

Inkoop / huren containers

Door onze jarenlange locatie tussen de containerhandelaren kunnen wij snel handelen als tussenpersoon met één van onze partners als u opzoek bent naar containers om te kopen en/of te huren. Onze partners kunnen een breed assortiment aan containers leveren voor iedere branche. En zijn instaat om verschillende type containers uit voorraad te leveren.

Reparatie

Schade aan een container? In veel gevallen kan deze door een reparatie weer snel opnieuw worden ingezet. Ook dit kunnen wij voor uw verzorgen bij één van onze partners en voorzien het gehele reparatieproces voor u!

Door deze extra diensten die wij u kunnen aanbieden doen wij ons uiterste best alles van A tot Z voor u te regelen. De klant is bij ons koning en hiermee kunt u hopelijk met een tevreden gevoel terugkijken op onze samenwerking.