Op 19-10-2019 lieten wij het vervoeren van containers even voor wat het was en stonden wij in de ochtend aan het begin van een geweldig bedrijfsweekend op de Veluwe.

Dit weekend begon met een heerlijke lunch in het Bilderberg Residence Groot Heideborgh in Garderen. Tijdens de lunch werd ons verteld wat ons deze dag te wachten stond. Het bleek o.a. een Mini Classis Tour te zijn in ouderwetse Mini Coopers, die wij allen wel kennen van de eerste film van Mr. Bean.

Gedurende de tocht moesten wij verschillende opdrachten uitvoeren. Dit gebeurde zowel in de bossen van de Veluwe als op het plaatselijke vliegveld Teuge. Hier stond onze grootste verassing te wachten, namelijk vliegen    (en besturen) in een Cessna vliegtuigje.

Na de speurtocht – overigens gewonnen door Herman, Chantal en William- mochten wij aanschuiven voor een heerlijke BBQ bij Gasterij Zondag. Dit werd opgevolgd door een korte wandeling richting ons hotel waar wij de dag begonnen waren.

We naderden het einde van een super dag waarin een ieder genoten had, deze werd dan ook in het hotel aan de bar (waar ook anders?) nog even na besproken. Het was tijd om onze kamers op te zoeken, om de volgende dag te schitteren (sommigen in afwezigheid) aan het afsluitende ontbijt.