GESCHIEDENIS

United Container Transport B.V. is in 2003 opgericht door William van Beers,  Erwin Deiman en John Gordijn (voormalig ECB Group † 17-09-2014). Toen de tijd een klein nationaal transportbedrijf waarbij service, kwaliteit en een persoonlijke benadering als vanzelfsprekend werden gezien.

Nu, Anno 2023, is er geen sprake meer van een klein bedrijf. Maar een gedreven familiebedrijf wat zich de afgelopen jaren steeds verder is gaan specialiseren in het transport van zeecontainers en de bijkomende dienstverleningen. Waardoor wij ons tot één van de grotere transportbedrijven in de Rotterdamse haven kunnen benoemen. Dagelijks verzorgen wij nu transporten vanuit de grote zeehavens van o.a. Rotterdam en Antwerpen naar diverse bestemmingen binnen Europa.

Jarenlang hebben wij met ons kantoor gevestigd gezeten in het hart van de zeecontainerbranche namelijk op de Bunschotenweg in Waalhaven – Rotterdam. In 2021 zijn wij verhuisd naar de locatie in Spijkenisse. Maar door onze jarenlange huisvesting op één van de grootste depots van Nederland en samenwerkingen met rederijen, expediteur en logistieke dienstverleners kunnen wij snel handelen als tussenschakel.

Het team bestaat uit enthousiaste vakgerichte medewerkers die zich door hun persoonlijke benadering en denkwijze continu inspannen om de beste service aan eenieder te verlenen. Ons team denkt niet in problemen maar in oplossingen.

Ondanks de groei en ontwikkelingen hebben wij nog steeds dezelfde denkwijze. Ons doel is het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van transporten afgestemd op de specifieke wensen van de klant om de goederen zo snel en flexibel mogelijk naar hun eindbestemming te brengen.

Geschiedenis

 • 2023 - 20 jarig jubileum UCT

  United Container Transport B.V. bestaat 01-01-2023 20 jaar!
 • 2022 - Laura van Beers partner

  Laura van Beers is mede-eigenaar van UCT.
 • 2021 - Verhuizing naar Spijkenisse

  UCT verhuist na jarenlang gevestigd te hebben gezeten in de Waalhaven – Rotterdam naar de Faradayweg in Spijkenisse.
 • 2021 - Familiebedrijf UCT

  Met de komst van Astrid en Laura van Beers wordt UCT officieel een familiebedrijf.
 • 2018 - 50 wagens is een feit

  UCT heeft een extreme groei meegemaakt de afgelopen jaren. Waardoor de 50e charter voor UCT een feit is.
 • 2009 - William zet UCT voort

  Erwin Deiman neemt een stap terug binnen de organisatie en gaat verder als Operationeel Manager. Hierdoor gaat UCT verder met William van Beers als enig aandeelhouder.
 • 2003 - Vestiging Waalhaven

  UCT vestigt zich in het hart van de zeecontainerbranche namelijk op de Bunschotenweg in Waalhaven – Rotterdam.
 • 2003 - Oprichting

  Oprichting van United Container Transport B.V. (UCT) door William van Beers, Erwin Deiman en John Gordijn.

United Container Transport B.V. opgericht in 2003

  MEER OVER UCT