Ben jij een ervaren eigen rijder in de zeecontainers en op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Dan komen wij graag in contact met jou!


 

Door het toenemende hoeveelheid aan werk zijn wij op zoek naar vaste charters als uitbreiding op de bestaande groep charters! Als vaste charter van UCT wordt je dagelijks opgenomen in de planning voor het vervoer van nationaal en internationale ritten. Wij zijn op zoek naar charters die net als UCT service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Wij respecteren de wensen van een ieder en proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden maar rekenen ook op flexibiliteit, indien genoodzaakt één of meerdere nachten van huis. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in het zeecontainertransport. Lijkt het je leuk om als vaste charter namens UCT te rijden? Lees dan verder wat wij verwachten.

 

Onze verwachtingen

  • Ervaring in het containertransport;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Flexibel, indien genoodzaakt één of meerdere nachten van huis;
  • Een representatieve uitstraling en klantvriendelijke houding;
  • In het bezit van een NIWO-vergunning;
  • Bezit van Cargocard en Alfapas;
  • Euro 6;

 

Ben jij in het bezit van de nodige papieren en vergunningen? Dan kan jij direct aan het werk namens UCT. Wij bieden een plezierige werkomgeving met een collegiale informele sfeer. Afwisselende nationale en internationale ritten, afhankelijk van het aanbod. Met een correcte betaling met marktconforme tarieven.

Heb je interesse en wil je graag voor ons rijden als vaste charter? Stuur dan een e-mail naar Edwin Weidijk

 

” Een plezierige werkomgeving met een collegiale informele sfeer “

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.